tisdag

Tisdag igen alltså en ny vecka startade igår och tobbe var hemma , wooho ☺.
I helgen var de tjej kväll , lika roligt som vanligt.  Resten av helgen umgås med bästa familjen.. 
Freddie är på dagis o leker medan mathilda tar en lur . Jag passar på att vila då jag plockat undan redan. Min nacke gör sjukt ont uch , hoppas dom fixar det på torsdag då jag ska till sjukgymnasten så här ligger jag med varm vetekudde 😉. Fick order att vila massor men det är inte min starka sida. 
Ihelgen krockade vi också med ett rådjur så hemskt . skräckslagen och Freddie säger bara 
Pang, KÖÖÖR  Haha den ungen.
 
I helgen blir det dop så massa att fixa denna veckan.  Handla fixa smörgås tårtorna baka, hitta fin kläder till Freddie och så klart sista veckan 😛.
Hämta nycklar imorgon efter jag hämtat Freddie .
Jaa jag har att göra ändå ska jag vila mycket , jo visst 😜.

Vilken dag

Idag är det torsdag vilket var att vi hade BVC tid med Mathilda. Freddie var hemma från dagis då det är magsjuka på dagis då jag hade han hemma så han fick följa med. Det var extra kontroll då thilda hade gått ner för lite men nu såg det bra ut, skönt !.
Sen stannade vi på familjens hus så Freddie kunde leka av sig samtidigt kom steffie med lilla Elvis. 
Tyvärr var Freddie inte alls på humör. Ingenting dög mer än en liten stund, han gjorde ett pärl halsband och ritade lite iaf efter några timmar åkte vi hem & båda två somnade. Men vaknade hemma när jag skulle bära in dom. Det hemska humöret fortsatte hela dan i princip någon stund var det på topp. Nu är han i säng och tittar pippi fågel som han säger hahah ! Mathilda somnade också en skvätt. Hoppas humöret är bättre imorgon. Så det har varit en rätt jobbig dag, gillar inte alls dessa dagar och tobbe jobbar ännu .
Nog om det,  prästen var här och pratade om dopet och bestämde en del. Nu är de nära ☺.
Kommer tyvärr inte många men uppskattar dom som kommer och att hon blir döpt.
 
Har även börjat gå lite på diet eller ja nu börjar allvaret på riktigt nu. Ska beställa hem lite mer shake så blir de nog bra. Ska även försöka hitta en aktivitets klocka, har haft ögonen på en sån länge och nu pajade ju min steg räknare.  Lite beroende av att ha en faktiskt. ..
 
Jisses idag är jag Slut körd så trött, längtar efter sängen heheh. 
 
Nä nu ska jag ta en stor kopp te 😉

golvad

Jag är trött & utmattad. 
Men försöker ta nya tag. Jag har ju allt man kan önska sig, har bara lite mycket bollar i luften .
Mathilda o tobbe sover och Freddie tittar film på sitt rum så han däckar nog snart. Vill också sova en skvätt men har absolut ingen ro alls.
Ska ut o gå en runda sen får se om tamara ska med eller inte. Frisk luft är alltid skönt.
Tvättar lite också och plockat undan. 
Jag hatar att jag inte bara kan låta det vara. Jag bara måste ta tag i det.
 

stressad till o från

Jag är en riktigt grubblare ibland eller oftast .
Brukar vara så att jag hör alla i huset snarka i här ligger jag o funderar över dagen o vad som ska hända vissa dagar ja väldigt onödigt men även rätt jobbigt att jag inte bara kan koppla av hjärnan o sova. 
Snart dop för lilla mathilda som blivit en stor tjej faktiskt.
Idag var vi runder på väla osv, imorgon ska vi bada 😁.
Freddie var as kalas trött sista gången grät han så tobbe gick inne kollade läget. 
Då tar han upp dom minsta napparna o säger 
"Thildas "  
Så fick tobbe alla i handen o fick så somnade junior 
Haha vadå älskar lilla syster 😍.han är så go.
 
Som alla vet och tjatar om då är de alla hjärtans dag.  Inget speciellt igentligen. Skrivet de varje år. Detta året också haha. Ta hand om  varandra vilken dag det än är 💟. 
Måste försöka stänga dom blåa .
Godnatt på er 😉

mina favoriter

💜

sårad

Jag känner att jag måste skriva av mig. Jag vet att man inte ska hänga ut en person & det kan bli värre men sanningen gör ont för båda.
Min familj är väldigt speciell och splittrad faktiskt. 
Som barn kände jag mig väldigt annorlunda när jag var mindre så var levde föräldrarna tillsammans men inte min. Pappa drack rätt bra och mamma var ett ego.
Jag flyttade till min mamma som väldigt liten men älskade vara hos pappa med mina andra syskon. Fick en lillasyster skilljer bara fyra år men hon var den som stod i centrum. Ville vi ha något var det hon vi lockade för att fråga för så visste vi att vi fick. .
Varje gång det var föräldrasamtal, fotboll eller något enkelt i skolan fick jag alltid gå själv . Där satt alla föräldrar stolta över sina barn fick alltid kommentaren "vart är dina föräldrar " det var en käftsmäll. Hemma fick jag ta hand om min lillasyster väldigt mycket och hemmet en hel del när jag var lite äldre. 
Flyttade hemifrån vid 16 års åldern. Jag har alltid skött skolan, klarat mig skälv men inget beröm. Att vara sjuk var de bästa jag visste då jag fick uppmärksamhet.
Listan är lång hur ett var. Min pappa har jag jätte bra kontakt idag ä. Mina barn älskar honom verkligen.
Jag hitta kärleken för drygt 4 årsedan och har ett fint hem o två underbara barn. Fast min uppväxt har varit som den har så är det den jag är i dag. Jag stod på mina ben väldigt tidigt och klara mig själv. 
Min syster (som jag är tajtast med ) har hjälp mig massor. Även min kusin o massa fler. Det är mycket som hänt under min uppväxt många saker jag inte vill nämna eller vill bli påmind om. Min där fanns folk omkring Mig ändå.  Men inte min mamma.
Min mamma har aldrig varit en god mor 
Tyvärr av många skäl . Nu har hon en drös barnbarn två av dom är mina barn.men ingen intresse alls. Mina barn vet inte vem hon är. Jag vill att dom ska ha en fin mormor men hon väljer själv och visar inget intresse alls. Han väljer andra framför oss barn och barnbarn tyvärr. Jag ska bli en så jäkla bra mamma och mormor /farmor. Min pappa dricker inte alls som förr och är en bra morfar och pappa. Jag har känslor som alla andra och blir ledsen och sårad då jag vill ha en bra relation med min familj men ikke så bra den skulle varit.
Jag har min lilla fina familj och vänner ni räcker åt mig . Ni gör mig stark så jag kan stå på mig. 
Listan är lång med saker , uttryck, sårad osv.
Tack för ni som finna här för mig och mina barn. Speciellt vissa som visar er extra ❤.
 
Detta inlägg är för att skriva av mig.
Under alla mina år har jag varit på psyket 
Druckit en hel del, tagit överdos av piller
Gått på lycko piller och massa massa annat 
MEN idag är jag stark . Jag står här på mina ben o bara blickar framåt !. 
 
Förlåt om bi tar illa åt er men det är livet,  det ligger till såhär. Kämpa inte i mot .
Gör något åt det ist 👊

vila

En vecka sen jag skrev, måste säga att det är full rulle om dagarna så glömmer bort att uppdatera er !.
Men onsdags ja för en vecka sen var jag o mathilda hos asma läkaren vi pratade o han visade varför det kommer asma osv hon fick en starkare medicin o två gånger om dagen ist för en. Sen telefon tid igen om 6-8 veckor så får vi se. Det tar tid med utredningen.
Grabbarna var hemma o busa vilket som uppskattas med tid för bara dom. Sen torsdag -söndag tog vi mini semester o åkte upp till tobbes släktingar, trevligt ☺. Så nu är de vardag igen. Skulle städat idag men har sån konstant hue värk helt otroligt.
Tänkte ta en kopp kaffe o bädda ner mig o mathilda får passa på när den vilde är på dagis.
Igår när jag hämta han hade han värdens sår mellan ögonen . en krigare hahaha.
Vad har ni hittat på ?.

snööö

Barnen har varit lite Böliga på kvällen . Freddie har börjat med att inte sova förens för helvetes sent fast han lägger sig vanlig tid vid sju, hoppas bara dr är en period och försvinner illa kvickt. Så han är ännu vaken är jag nog hundra på, när han somnat ska jag också hoppa i säng. Mathilda fick tre månaders sprutan idag si sudär en månad sent 😜.  Så hon var kinkig lite febrig men förhoppnings vis bra imorgon, nu sover hon iaf.
Imorgon ska vi till asma läkaren med mathilda får se vad dom säger skönt att prata med någon som kan dedära osv ... 
Tobbe är äntligen ledig nu onsdag till söndag de behövs !!!. Idag när vi var på BVC såg det inte helt bra , hon har bara ökat 120 gram på två veckor så går de inte upp så blir det att byta ut maten IGEN. Tur man gör allt för sina barn ❤... 
 
Jag är riktigt trött o ska fixa till kvällen.
Har ni någon rolig blogg ?? 
RSS 2.0