26 maj

 
Min trötthet börjar ge sig lite grann &helgen är Slut för oss. Tobbe var ledig igår också så blev lång helg för oss  , det är tummen upp o lite till. 
Helgen vankades det dop, bil köp &massa andra roligheter. Igår var det cirkus för dom äldre barnen på dagis det var roligt att hela familjen var på plats , för engångsskull var det inte bara jag o barnen de uppskattades .
Idag var det dagis för junior efter varit hemma nästan en månad då de har varit vattenkoppor, hjärnskakning och en bil jävel som inte varit så pigg.  Behöver jag säga att det är skönt att komma tillbaka till vardagen. 
Freddie somna tillomed middag idag vilket som inte hänt på skit länge ..
Ska strax fixa lite mat snabbt och väcka freddie först sen vaknar mathilda lagom till mat tror jag minsann.
Jisses vad kallt det är för att vara maj månad så vart är solen ? . Längtar till värmen o massa pyssel i trädgården , klippte gräset i helgen iallafall och de behövdes ska ni tro !!.
 
Så utflykten vi gjorde förra helgen var att titta bil o skriva papper . Vi gillar vår nya bil 😎
 
 
 
 

..

Ett tagsen jag skrev , det blir lätt så. Dagarna går fort o massa måste hela tiden.
 
Idag passade lisen barnen en runda så jag & tobbe åkte på utflykt varför får ni veta senare 😉. 
 
När vi kom hem hade båda barnen jätte kul. Dom älskar verkligen att leka med moster och kusinerna ☺. Det känns så kul , Mathilda kommer tycka det är roligare när hon kan vara med.
Jag körde tobbe till jobb då han skulle köra lång och jag ville ja en bil hemma , saaben kör vi inte med nu då det bara är klabb.vill inte bli stående med två barn med mig direkt.  När vi körde mot ängelholm så somnade Freddie en kvart knappt sen när tobbe skulle säga Hejdå lös han upp då han såg alla lastbilar självklart skulle han sitta o titta lite 😉. Sen var det mot willys o handlade båda barnen var jätte duktiga så dom fick något litet 😊. Nu är båda barn i sängen seb längesedan.  Ensamt och tyst 😕. Tittar på en sleden film as dryg.  

måndag

I vanlig ordning är jag trött som en gnu på kvällarna, strax hoppa i säng !.
I helgen sökte vi dagis plats till Mathilda , herre jävlar vad tiden går fort !! . Hon blir ju 7 månader nu i veckan , hon lär sig nya saker hela tiden..
Måste ju berätta att Freddie kom upp efter vi bäddat ner han efter en stund sprang han upp o halv skrek kissa ! Ja visst kissade han på toan också 😄. Han kissar ett par gånger om dagen på toan eller pottan kanske blöjfri till sommaren ? Iaf på dagarna , tiden visar sig nog ☺.
Helgen har varit bra vibbar fixat ute i trädgården även hunnit varit hos syster med familj en hel kväll 

1maj

Hur var valborgen för er ? . Här blev det inte så mycket ner än hemma kväll. Var tok trött igår hela dan.
Freddie vägra sova middag men han somnade gott igår. Jag nattade han igår & somnade sidan om han , sov sisådär nästan två timmar innan jag vaknade . Det var skönt !!. Så fått sova nästan ett par timmar mer än vanligt 😊..
Barnen vaknade vid halv sju så då slog vi igång en film o slöa till. Sen blev det en rask promenad med lite löpning , när jag kom hem fick vi pannkaks frukost .mumsigt !, det är speciella tillfällen dedära 😄.
Annars händer det nog inte så mycket på den fronten faktiskt.  Får ta dagen som den kommer , underbart att hjärtat är ledig 😊😊.
RSS 2.0