blåst °& soligt

 
Ja ingen roliga dag idag buuh.
Freddie fick feber igårkväll och håller sig i ännu får Alvedon men går inte riktigt  ner och inte pigg för fem öre. Mathilda hade feber innan hon är bara slö nu iaf. Vattenkoppor na kommer säker på henne snart det är både gått i ont .. 
Idag är det en seg och väldigt tråkig dag .
Så vad hittar ni på såna dagar ?.
Helt sinne vad trist en dag kan vara   barnen brukar ju annars underhålla en väldigt flitigt 😉.
 
 

halva veckan gått

Idag är jag ruskigt trött i kropp & själ , vädret gör sitt också.  Freddie har ännu vattenkoppor han gick en lindrig sådan , har kanske 12 prickar nja lite mer kanske men inte alls många som jag trodde &han mår hyfsat bra bara lite slö till o från.. 
Idag var vi & hälsade på en gammal vän som jag umgicks mycket med förr hon har ju också en son nästan i Freddie ålder . Väldigt trevligt 😃.
Igår var jag på BVC 6 månaders kontrollen med mathilda. Hatar den läkaren men han sa att hon var helt perfekt osv ja det är väl bra ! För mig är båda mina barn bäst 😜. 
 
Tänk er att Freddie blev 2 år igår helt otroligt ! . Det går fort och thilda växer så det knakar 😉..
 
Tittar på nya arga snickaren men funderar att lägga mig ist , alla sover utom jag och klockan är 8 ?+?! .
Hahaha men pigg imorgon 😉.
 
Hur har ni det ute i det tråkiga vädret ?! 

måndag

Då är det Slut på helgen igen så ny vecka nya tag som man säger ..
Helgen har varit bra fick rida i fredags hos syster .
Vilken lycka !! Det var saknat o barnen var var kvar o lekte medan jag red iväg. Lördags var vi där en runda på kvällen o spela kort sen söndag var slöe dag . Fast tog en promenad /joggingtur på nästan en timme ..
Känns verkligen som detta är min tur att gå ner o vikt o få min mål vikt -10 kg sen julas känns rätt bra ☺.
Då bara att kämpa på !! Händer ännu mer på måttbandet 😄. 
Freddie har fått vattenkoppor, lagom tills han fyller år , blir inte alls som man planerat. Han fyller två imorgon redan !! Får fira han på lördag ist men jag har lite dåligt samvete ändå. Mathilda har inte fått några ännu hon kanske klarar sig ?!, hon är så klen så kommer ta mycket hårdare på henne men tiden visar sig.   
Barnen mår inte så bra idag periodvis är dom pigga tråkigt 😕. Ska hänga tvätt nu strax iaf men mathilda vaknade nu också så ska ta o mysa lite med henne då Freddie tittar film o vilar lite . 
RSS 2.0