något hela tiden

Igår Skrek Mathilda till & från hela dagen mer än vanligt
(hon har ju lite kolik), trodde det var rapar osv men på kvällen blev de värre ringde till 1177. Berättade läget o skulle åka in på barnakuten, Tobbe var hemma med Freddie & Lisen följde med mig bra syster som hon är. Halv tio var vi där inne träffa jätte gullig sjuksköterska då dom trodde på öroninflamation , halsont inte tålde maten hon åt osv,.
vi vänta o vänta Mathilda bara skrek. flera timmar senare säger en sjuksköterska att vi inte skulle få träffa en läkare förens flera timmar. Då det bara fanns EN läkare på hela stället?!?!?, helt galet satt där i nästan fem timmar utan att få hjälp . En som var där med sin dotter hade varit där sju timmar.Vi valde att åka hem då vi inte fick hjälp,halv tre var jag hemma igen&Mathilda somnade av utmattning.
Ringde bvc imorse då Tobbe körde Freddie på dagis så fick en tid,
Då dom trodde hon inte tåler mjölk & hade svamp på benet & allergi chock över hela kroppen.
fick ny mat o se hur det går. hoppas det blir bra med magen..

Freddie var överlycklig att pappa var med på dagis, han skulle visa allt & lite till heheheh.
sen umgicks man med morfar en av dom bästa han vet.
vi stack en runda till väla. fixade lite saker &fixa äntligen annat kort till telefonen sen blev det en ny samsung . vi valde lika med annan färg så snygg!!!, en samsung alpha :).

mys morgon

Klockan är sex & Mathilda har somnat om efter lite mat o snack medans Freddie tittar på Disney o jag dricker lite kaffe.  Perfekt morgon kan man lungt säga,  så mysigt. 
Man börjar bli gammal då man uppskattar morgnarna fast det är drygt att gå upp.. 
I fredags var det Lucia på dagis, Freddie valde tomte, såå söt så men inte lätt att hitta detta året. 
Annars händer det inte mer än vanligt,  livet flyter på väldigt bra. 
Vi storm trivs i huset 😃  . 

Bild från i fredags på lusse firandet 😍

torsdag

Ligger o myser med mathilda som somnade. 
idag var freddie hemma fån dagis då jag boka tid hos vårdcentralen imorse, fick tid senare på dagen. I måndes förra veckan var vi inne o då hade han öroninflammation o sprucken trumhinna så fick medicin men han tog sig ännu om öronen o feber till o från. Så ringde dit o tur de för nu var de båda öronen som var iriterade. Så starkare medicin denne gång,håll tummarna att det försvinner nu.
Sen stack vi iväg o skulle fixa jul kläder till freddie få han ska ha de på dagis imorgon.  Omöjligt att hitta nästan .slut på många ställen. Men hitta tillslut 😃.. 
Mathilda är bättre med aningen o förkylningen tur är.. Hon är med mycket mer & ler massor, sååå kul 😀 😀 .

Aja nu ska jag söööva, upp tidigare imorgon då vi ska vara på dagis redan klockan sju baah heheh. 

.

Sitter på barn akuten med mathilda så passar på att göra ett inlägg.. 
Änsålänge har dom kommit fram till hon har slem i luftrören & något virus som vi väntar svar på. Hon fick andas i en mask då kunde hon andas bättre.  Jobbigt att se hur jobbigt det är för henne, lilla hjärtat 💕. 
Freddie är hos moster & sina kusiner han trivs hehe .. 
I tisdags börja vi skola in freddie bus gick riktigt bra han kom in o ägde ställer haha goa unge. Så idaf lämnade jag han o det gick bra han gav mig puss o kram sen hejdå, han är duktig.. 

Så nu väntar vi på prov svaren men äcklig kopp kaffe.
Uppdaterad senare. 
RSS 2.0