utflykt

Över helgen eller ja vi körde i torsdags morse uppåt för att hälsa på tobbes släkt & vänner Det har varit riktigt gött att vara iväg och bara vara likssom, trivs faktiskt där uppe mer & mer också men tror det är för man hittat mer osv. så på vägen upp stannade vi lite överallt, skönt att inte stressa ;). Fick ju träffa tobbes systerson som kom förra veckan så jäkla söt & pytte liten, kan inte tro att freddie har varit så liten så massa bebis mys man blir sugen på en till juuue heheh men inte ännu. nej nu ska jag ta & hålla kväll.







morfar & freddie



Sep. 25, 2013



underbar helg

tittar lite tv med tända ljus, egen tid med mig själv. hjärtat jobbar natt & sonen sover, han somnade tidigt hann inte ens få välling men är man trött så är man heheh.
Annars har det varit en väldigt bra helg massa mys & bara umgås för engångs skull inte hundra saker att göra.

ska snart ta & titta på en film, har ju ändå svårt att somna på kvällarna när jag är själv hemma .

♡♡♡




Hösten är här

.

kväll

Nu har jag tränat lite på kvällen, gött! men imorgon måste jag ut & springa det låter bra. Så nu är det kväll för min del, freddie sover och tobbe jobbar natt så häär sitter jag själv fast det gör inget för det har ju vatt en bra dag. hela familjen har umgåtts hela dan i princip :).
idag var vi även på bcv allt såg bra ut lång & knubbig gosse hihihi seen kom dom dära sprutorna, fem månaders sprutorna men han sa inte jätte mycket pappa & morfar var ju med då blir han extra glad heheh.
nej nu ska jag titta klart på idol faktiskt med en stor kopp te.



ni får ha det underbart

hösten

Idag har det varit typiskt en söndagdag allså slappedag med dom bästa pågarna i mitt liv. Äntligen har vi hunnit umgås i princip hela helgen, det behövdes!. Så nu jobbar hjärtat & freddieboy söööver så gott, så jag passade på att glo en film innan läggdax.

Igår var det lite kalas för mig då jag fyllde år i måndags, tyvärr kom inte många knappt hörde av sig dom som inte kom MEN det visste jag innan vilket som är sorligt faktiskt, att man vet varje gång blir det samma visa.Men av dom underbara kom var det jätte trevligt & alla barn lekte & hade ståhej :).

I lördes blev även vår lilla påg 5 månader, var tar tiden ivägen?!, helt otrolige fem månader REDAN!, jag älskar vår son så otroligt mycket, ja hela min familj är de bästa som finns!!. Varje dag händer nya grejer freddie lär sig, fattar inte att det går så fort!!.

Här får ni en låt som spelades flitigt förr, hahahah minnen!!.

KUNGLIGT!!, HAHAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=A8NFaeP_LKA

september månad

Det går ruskigt fort men det ändå har vi fått bra väder .
Jag fyllde 22 den 9 firades lungt med familjen den bästa födelsedag för nu har jag min lilla familj ;). fick jätte fint armband & freddie fick fin kläder av ingela & morgan sen av hjärtat fick jag blommor som luktar så gott !& ett par fina silver öronhänge som är blommor med en sten inuti jätte fint inte nog med det världens gulligaste kort :)), jag blev sååå glad!! . på lördag blir det lite tårta & sådant får se vilka som kommer, brossan o pappa kommer iaf ;).

Nu sitter jag ute i trädgården medans freddie snarkar i vagnen, har även klippt gräset så det doftar så gott!.

annars är det inte så möd som händer på sistone, så jävla drygt faktiskt men får hitta på ett projekt eller liknande ;).

nej nu kommer syster så hejsvejs.
RSS 2.0