gott nytt år! !

Tänk att detta är sista dagen på detta året& början på ett helt nytt orört år imorgon när vi vaknar.

Detta har varit ett fantastiskt år men ändå mycket kämpande.
efter nio månaders väntan kom vår fina son som vi längtade efter bebisen i magen som då var freddie (vi hade ingen aning om tjej ellet kille). Det har ändrat hela vårt liv men det finns ingen bättre han ♥.

Även äntligen börjat rida hunter efter jag fick f. så gott jag hinner iaf just nu.
sen har jag börjat träna & har mer kondis. pallar springa 3km utan det är jätte jobbigt vilket jag aldrig trodde jag skulle klara av.

så det är mycket som hänt detta år både skratt & tårat, gammla vänner har dökit upp.

Efter ett otroligt år så gör vi 2014 ännu bättre & nya mål! .

gott nytt år !!!♥

jul

imorgon är det jul, redan !.
det blir Freddies första jul wooho men det tråkiga är att julkänslan är noll men men det ska bli trevligt iallafall.

i förrgår köpte vi julklapp till barnen här uppe, helt själva då faster hade freddie. Det kändes konstigt utan han, faktiskt första gången vi gjort något sådant utan han. Nu är det full fart ska ni tro både högt & lågt han är en klätter apa heheh.




Dec. 18, 2013

inatt blev det lite sömn drygt en timme då freddie vägrade sova vad jag än gjorde & jag som skulle upp o jobba. men jag ringde jobb o berättade läget helt slutkörd! , men morfar tog freddie några timmar glatt så jag fivk sova lite. det uppskattades.
Annars har vi bara busat hela dagen.
Nu sover han så hoppas på sömn denna natt.

idag mår jag såå kasst, ööööh tror jag ska passa på att lägga mig.

Imorgon är en ny dag & nöja möjlighet!
& hjärtat är ledig sååå det ska vi ta vara på ♡.



2013-12-17

Blogg.se funkar lite sådär för mig när jag väl skriver så går det inte att lägga upp, störigt!. Så det tar lite tid ibland.

Idag var vi på BVC det såg fint ut, han är tre streck över den "vanliga" kurvan så han var 75 lång & vägde 11 någonting så han följer sin egen kurva kanon. Hon på BVC blev förvånad för han vinkar, går när man håller han i händerna inte minst av sig reser sig mot saker & att han var så duktig för sin ålder, alltid kul att höra. kul att hon är så glaf för lilla Freddie .

I lördags sa jag att de var sista dagen på jobbet men blir att jobba imorgon också!, så gott med extra pengar nästa månad,tjoooho.

ska leta Julklapp till junior men vad?! han i de de mellan stadiumet, får se vad jag hittar. vad köper ni till dom små?.
Annars får jag ta julklapparna på fredag det blir en sväng för sen lördag kör vi uppåt.

Idag köpte vi en tandborste till Freddie så nu får han borta dom varje dag ;). Testade även ut kläderna till jul, det blir en tomtenisse, bild kommer vid jul heheh.

Men nu ska jag försöka passa på att mysa med min vilding.

Dec. 15, 2013

söndag igen, redan?!.
Tiden går så jäkla fort, helt otroligt. igår blev lilla plutt åtta månader, det går så fort. Idag flyttade vi in Freddie i sitt rum det känns konstigt.Men det är på tiden.. får hoppas han sover gott inatt, nattade han nyss men han bara skriker men han somnar snart igen.

igår var sista dagen på jobb både tråkigt & skönt men hittar väl nytt efter mamma ledigheten, förhoppningsvis.
även sista dagen igår för sprutorna igår för lilla hunter, riktigt skönt.

Hunter för drygt en månadsen.



fredag kväll

idag var det näst sista dagen på jobb, tråkigt men är iallafall mamma ledig ett tag till så får jag försöka hitta ett helt nytt jobb. Efter jobb blev det såklart stall en runda mocka & fixa. Sen var ju vetrenären ute i måndags hos oss så hunter går på medecin, pappa får hjälpa mig då jag är spruträdd men idag fixade jag det själv utan att bli nervös o livrädd. kändes hur bra som helst!, det är bra att kunna i framtiden.

Sen blev det godmat & massa mys passade även på att ta ett fotbad som jag fick sällskap, gissa av vem ;).



skön stil



gårdagen , helt utslagen ;)

äntligen sömn

freddie sov från halv åtta till lite i sju det var längesedan han sov så bra kan vara för tänderna har k ommit ? men så jäkla skönt faktiskt woohooo. sa hejdå imorse han bara ler & vinkar så sööööt. sitter på jobb nu men inget mer händer för det men det kommer väl under dagen .

tiden går

har glömt berätta att Freddie går när man håller han i händerna , ur gulligt ♥.
han vill bara gå nu när han kommit på att han kan hehe.



sömnlös

Freddie sover sen ett par timmar & tobbe jobbar sen fem så här ligger jag & kan inte sova , typiskt.
jag grubblar, jag är arg, ledsen & jävligt besviken på en del nu passar man inte längre men varför grubbla ?. det finns fler att umgås med ! men inte meningen att det ska gå till såhär...
min familj gör mig glad & känner mig bäst.



familjen är bäst

Ni gör mig lycklig ♥



*

Imorse när jag skulle köra till jobb så drog jag mig verkligen, det blåste ju riktigt mycket men väl på g till jobb så låg det massor på vägarna & bilen gck inte så rakt men fram kom jag iallfall.
Den där jäkla stormen har ställt till det som fan!,vår värme & varmvatten försvann så det var kallt!, vaknade även i natt av att det var as kallt,brrr.
Nog med det, vi fick stänga jobbet vid tio för det var sånt väder sen vid tolv begav vi oss hemåt, så det blev en kort dag.

Lägger ut lite bilder senare tänkte jag fler bilder hittar ni på instagram
-arasmussen91

Träning

I veckan var jag ute & sprang försöker iallafall satsa på varanan dag. Men häromdagen fick jag grepp på dedära, sprang halva rundan utan att stana fick bra takt osv, kände mig inte alls trött på samma vis jag brukar& andra halvan av rundn sprang jag sen stanna andades sen sprang vidare. fast oftast har jag Freddie med mig men ibland blir det själv.
Jag är förvånad över att jag ännu kämpar för det är jobbig ibland då det är lätt att ge upp. meeen ikke, här hemma peppas jag massor o det gör otroligt.
Så jag orkar mycket mer vilket som känns jätte roligt.
förr när jag såg någon ute & sprang idiot förklarade jag alltid dom, hahaha!, men det var bara för jag orkade inte själv?!.

Mätt mig runt om igen & då har jag minskat 5 cm runt magen på en månad & innan de lite till så det tar sig.

Jag ska visa att vill man så kan man!, folk är för lata idag!!.

besviken gång på gång

jag blir så besviken på en hel del. så jävla tråkigt att det alltid ska vara såhär?!. Men jag ger upp hoppet om en del mäniskor faktiskt,
jag får tänka mer än på er hela tiden & få skit tillbaka.

tandis

idag har jobbat, det var såååå skönt men saknade familjen. Det kändes jätte roligt sen att jag jobba med underbara Nina också..

måste säga också att en tand på freddie har tittat ut, gulligt hehe.

booooya

idag har jag besiktat ena bilen medans freddie lekte med morfar, det var två fel & de var för en lampa lös som vi trodde skulle slockna så typiskt !, väl hemma slocknade den vad annars ?. bara att besikta om.

väl hemma tog jag vagnen & sprang / gick min vanliga runda, i förgår bättrade jag min tid med 17 : 14 & idag bättrade s den med 04:44 woooho sen ville jag bara spy. men det går framåt! ! . känns jobbigt ibland men skönt efteråt. jag är stolt övet mig själv att jag försöker & inte skiter i det fast det är as tradit ibland men ska tacka tobbe, han stöttar mig & peppar mig det betyder mycket !.

igår var vi i klippan på julskyltning tror d e heter så ? iallafall första gången för både mig & freddie måste säga att jag blev besviken nästa gång blir det ängelholm tror jag.


imorgon ska jag jobba så ska tobbe vara hemma med freddie. ska jobba några dagar denna veckan & nästa kommer blir kul fast det känns konstigt hehe.



RSS 2.0