trött tjaj

idag är jag riktigt trött det har varit full rulle hela dagen!, började morgonen med att köra tobbe till jobb vid sex tiden. tröttast i världen kände jag mig när vi kom hem ville inte junior sova. annars idag har jag försökt måla fönster, snart är freddie rum snart klart äntligen! !. freddie skulle hjälpa till det gick inte sååå bra men tanken som räknas eller ? hahaha älskade unge var full av färg & jord när han var klar hehehe. sen kom viking & johanna en runda alltid trevligt. sen bar det av till stallet då vi nu har stallat hästarna.

i helgen var tobbe ledig i fyra hela dagar! , äntligen kunde vi umgås mer än en hel dag. det behövdes. vi var ute en runda till min stora syster med familj det var riktigt kul, det behövdes skattas så mycket heheh.

nu sitter jag & kollat tv tobbe kommer hem imorgon om han har tur annars i veckan iaf. ska sova tidigt idag wiiioo.

ihel

dålig rubrik ?

fick sova inatt också junior vaknade en gång vid tre annars vaknade han vid sju då var det dax att gå upp. så skönt att slippa gå upp i ett kör felet var tydligen att han var mörk rädd aå nu har han en liten svag lampa övanför sängen & det funkar kanon!.
i dag känner jag mig så jäkla yr allting snurar varit så hela dagen men vet inte varför ? riktigt obehagligt.

varit i veckan & pysslat med bästa hästen också, jobbigt att inte ha han hemma det blir såå lycket lättare men den dan kommer ;). just nu får man göra det bästa fast stallet jag står i nu är toppen & behöver man hjälp så ställer dom upp o bara det är guld värt!. ska försöka hitta medryttare / halv foder jag behöver hjälp tiden räcker inte till som jag vill, men förr eller senare löser det sig ;).





fin väder

idag gick jag upp när freddie vaknade & vi gick inte o la oss, måste bättra oss heheh. vi brukar lägga oss vid tv så däckar vi en stund men det gör att jag inte kan sova på kvällarna?!?!.

idag blev det iaf lång runda med johanna & viking det gillas!, sen gick vi liite till slutade på 16560 steg tror jag. sen gick vi hem till morfar (pappa) & tog lite fina löv så blev det en krans, bild kommer senare. Rätt nöjd faktiskt. min kära sambo åkte på att köra långt så han ser vi imorgon kväll, vi längtar. det blir lite tid när han kör natt eller långt men får verkligen ta vara på tiden ♡.

Annars har det bara varit massa lek & stå Hej :). tränade lite på kvällen också pepp pepp!





regnig ruskig dag.

igår longerade jag hunter jäklar vad han var pigg, sprang som en dåre!. johanna & viking var med trevligt & freddie tyckte det var intressant han skulle absolut inte sova han skulle kolla på ;), hoppas det kommer bli kul för honom för han kommer vara mycket i stallet.

Nu sitter vi vid tv & leker lite efter frukosten. tvättar idag också så man får väck det. ska ta en promenad efter bytat tvätt tänkte jag, ska höra om johanna & viking är sugna på det också. ska fixa en del idag tänkte jag.





der rusar fram

kolla vilken skillnad, det går fort!.
vi älskar vår lilla freddie så otroligt ♡



hur kan man? !.

som ni såg häromdagen så la jag ut att freddie hade fått ny bilstol, det visade sig att den var inte godkänd så den lämnade vi tbx igen. när vi lämnade den så var set bara -jaha ni ska lämna stolen. sååå det var nog inte bara jag som hade lämnat den. men varför säljs det om man inte ska använda den ?! hur sjuk kan man vara & riskera någons liv ?!, dedära med bilbarnstol är inte min grej skit svårt men nu vet jag lite mer fast arg över att man säljer en stol som den. jääävla mög!!. vill köpa en ny eller av någon jag känner, vågar inte köpa av någon helt okänd för det finns s å oärliga folk! !!. .
läste att barnen ska helst vara bakåt vänd till fem år men sen får man ju kolla på längden men jag hade ingen aning att det var så länge. jag tyckte liksom säljer man det så är det bra grejer, iaf godkänt sjukt! !.

renovering på g

som rubriken lyder så renoverar vi freddies rum, äntligen! , fast det är så myvket för jobb osv men det kommer förre & efter bilder när det är klart. snart är det ju dax för freddie att flytta in i sitt rum men innan dess så kan man iaf möblera det mesta, kommer bli skönt att bli av med leksakerna i stora rummet.

häromdagen rensade jag bort freddies för små kläder vilket som var massor!, kan inte förstå hur snabbt han växer eller hur liten han varit. man fick nästan ångest att det går så fort!, så sparar kläderna till nästa knyte.

har äntligen fått en dop tid, bättre sent än aldrig eller ? var jäkla jobb att få på en lördag men nu är det fixat så i november blir det . kommer bli skönt att få det gjort & förhoppningsvis kul.

junior kommer snabbt fram i gå stolen nu så tjoffs har han rivigt ner saker , nu går det undan ;).




happy

såhär glad blir man av att få en ny bilstol som pågen får plats i ;).



RSS 2.0