n

Nu är helgen snart Slut, IGEN !!. Helgerna går tok för fort längtar redan till nästa hehe.. 
Helgen har ijte bestått av så mycket ändå . Hämta hem bilen i fredags äntligen , bara sisådär en hel jävla vecka sent puuuh . Så tisdag blir det dagis igen för Freddie det kommer bli skönt för både mig och han.  Han har så mycket energi den lilla killen . Var på barnlosppis idag i östra vilken besvikelse gick tomhänt hem men sparade dom pengarna, så jag körde o köpte ett par tofflor ist till mig själv hahahah. Ett måste  mitt fall heheh , älskat tofflor ända sen jag var liten faktiskt.
Igentligen har jag inte mycket att säga eller skriva såklart. Fått otroligt många läsare på senaste tiden ?!? . Undra vilka ni är ? Har ni bloggar ? .
Skriver mer imorgon om jag har tid är inte pigg så sängen skriker efter mig eller kan de vara tobbe hahahah.  Hoppas ni haft en bra helg.

många bollar i luften

Som vanligt är det många bollar i luften i den här familjen. 
I lördags var det dop, nu är äntligen stressen borta och blev bra tillslut. Tyvärr dålig stämning då alla inte går bra ihop men mathilda blev döpt vilket som var viktigaste. Tackar alla som kom !!.
Så det blev Mathilda Katrin Elisabeth ☺.
 
I söndags skulle vi lämna nyckeln till församlings lokalen och köpa säng på Ikea till oss.
Freddie fick morfar tid o vi stack till Ikea med Mathilda. Hittade ingen säng Antligen var den hård eller för mjuk , för bred för liten ja svårt dedära men vi hitta en perfekt säng till Freddie så den blev det och lite smått till båda barnens rum. Sängen blev perfekt han älskade den och även vi kan lägga oss hos honom ☺...
 
Måndagen var tobbe ledig då bilen skulle in på verkstad efter rådjurs krocken. Sen fick vi idén att titta tapet till freddies rum. De som var där var målat väldigt mörk så rummet blev litet. Nu blir de målat grått som snart är färdigt måste ha någon liter till. Sen tapet med blixten och bärjaren på som fondvägg.  Kommer bild efteråt 😉. 
 
Idag åkte Freddie till dagis med moster vilket som uppskattades av båda . Mysigt att ha han hemma men han behöver rastas ännu mer 😉.
Sen var Siri o lisen här på fika .
Jag har verkligen världens bästa syster . Ingen snack om den saken 😉❤
RSS 2.0