födelsedags gris ;)

idag fyller värdens bästa pojkvän & pappa så det har varit att fira han med hans släkt och så vääldigt trevligt :). Sen blev det även en liten promenad.

så idag säger vi grattis bästa du ♥




semester är härligt ♥







tröttiiis

idag blev det familjens hus en runda rätt trevligt men ändå litta halv kasst? !.

idag känner jag mig som värdens tröttaste & sletnades mamma höhö. junior sover vilket är tidigare skönt bara hoppas det blir till i morgon bitti, det hade varit perfekt! .

På fredag kör vi på litta semester & blir borta tre veckor som det ser ut. Det kommer bli så skönt att komma iväg, se annat & träffa andra människor även kul att alla på tobbes sida får träffa freddie
:). jag längtar faktiskt hihi, ska först bara på mamma samtalet tar det inte så långt tid så kör vi direkt uppåt. spännande att se hur det går. .

nu ska även jag passa på att stänga dom blå hihi ;)

mina bästa ♡♡



det bästa som finns ♡



sommar

nu på kvälls kvisten stack vi upp till stallet& gav hunter medecin & snackade lite med dom i stallet sen vidare hem.
vi bäatämde oss för en kvälls promenad så blev en runda till johanna & kalle för en kopp te sen vidare hem , ruskigt skönt.
inte nog med det att jag börjar få ut tobbe också det är kul :).
annars har vi bara slappat hos ingela, vi passar på att glassa runder när tobbe har semester ;).
imorgon blir det baby Caffè med johanna det kommer bli kul :)).

national dagen

nu är det morgonmys tobbe sover & freddie höll nyss låda, tror faktiskt han däckade lite till ;p.
ska snart ta mig upp till stallet & ge hunter sin medecin böööh men det ska göras så han blir frisk ;). så om man ska smyga upp ?.
inatt har jag verkligen fått sömn vilket som behövdes. . igår var allt fel råka även tappa luren så displayen sprack, :/.

ha en bra national dag sverige :)

massa kärlek!

 
 
Vår älskade son <3
 
 

massa på en & samma gång.

Nu är det på tiden jag skriver lite, väldigt upptagen mamma har det blitt!. Det har varit saker hela tiden!. Min häst har varit inne på djursjukhuset & opererat ut en tand & idag fick vi hämta han, hoppas detta går på försäkringen!!, & hämtade medeciner idag också fyy vad dyrt bara det gick på ett par tusen. känns soom pengarna seglar förbi! men ska prata med försäkringen & se om det kanske täcken en del, håller tummar & tår. Nog men det jäklar vad många som hittat min blogg, vem är ni?! :).
Igår kom även svärfar hit då han hade jobb på detta hållet, riktigt kul att han var nere (då han också bor uppåt) kul för freddie också ;). Jag ska ta en kopp te sen ska jag ta & bada junior. Idag är jag tröttast i värden!!.
Puss&kram
RSS 2.0