wooohiii .

igår åkte jag inte av, hunter var jätte duktig! . jag blev så glad att vara uppe på häst ryggen igen, jag tar varje chans att hoppa upp. det blir lite bökit för freddie så får passa på när jag kan helst enkelt. kan ju satsa på ett par dagar i veckan iaf.

natten var jobbig då freddie vaknade hela tiden! men han är hostig det får man räkna med. stallet tog jag & pappa i morse då junior sov i bilen heheh trötter .
äntligen fått damsuga hela hemmet! !.
men ska fortsätta att skura golven .

puss&kram

torsdag

idag sov vi liite längre så skönt! , freddie är fööör rörlig hahah!.
nu sover han middag & jag passar på att slappa lite. vi var en runda till klippan för att försöka hitta halsduk till liten då vi inte hitta en igår fast där var både mössor & vantar knäppt! . Men nu så hitta vi e jagn snygg, billig & smidig perfekt! .

idag kommer hovslagaren ikväll så freddie ska leka med morfar så passar jag på att hoppa upp på hunter, får se hur det går heheh. har inte varit uppe på ett tag men får passa på nu när morfar har freddie. lite nervös faktiskt hahahah!. åtetkommer om jag får bjussa på tårta eller inte. heheh.

mysig familjedag

idag var det familje dag, det uppskattas alltid. idag passade jag på att ta en jogging tur puuuh det var svettigt men ändå skönt fast det är så jobbigt, känner mig stolt över mig själv.
vi var inom ingalill & mogge på kvällen alltid trevligt.

nu på kvällen blev de macka med ägg & sallad & bonde söker fru.
jag älskar min familj ♡.

idag fick freddie hack i pannan, :( .



minus

Vi åkte uppåt i torsdags för att hälsa på tobbes släktingar & freddies såklart.
vi är kvar till måndag då vi kör hemåt.
här är minus & as kallt !! Nästan så man längtar hem i varmen heheh.

idag var det dopfika för dom som inte kunde komma till Skåne, det var väldigt trevligt & massa busande barn älskar det!.

freddie har börjat åla sig fram i måndags kom han på det så nu är det fart ska ni tro. han kommer bli aktiv unge.

försökte ta några bilder också, vissa bra andra mindre bra men en bild säger tusen ord eller ? ;)








god morgon

godmorgon! :).

skrev ett inlägg igår men det försvann så försöker ännu en gång.

Det har varit fullt upp massa att göra. dopet för vecka sen & lite till blev bättre än förväntan då min släkt inte är så vänner med varandra osv. Men det kom fler än jag trodde också ( annars säger folk dom kommer sen inte dyker upp) men äntligen är eet gjort, tobbe har ju jobbar mycket o sådant så fick ta tillfället när de fanns.

Annars är det ju stallet om dagarna, freddie verkar gilla att vara med, tur det hehe. Ska börja rida hunter igen kommer blu super kul !.

jag har även minskat -11cm runt magen, äntligen händer något !! ; D.

Freddie har fattat galoppen hur man kryper eller han hasar sig fram så nu är han inte stilla en enda sekund.

ha en underbar dag där ute !!

här är den bästa dop present om ni frågar mig hehe .



det bara blev så ;)

idag blev det en sväng till ullared inget planerat men tänkte nu när tobbe äntligen lite ledig. fast det blev inte så mycket lite kläder till oss alla & lego till tobbe , dyr farsdag present av freddie ;) sen blev det inte mycket mer jo gardiner till freddie rum! ångrar mig att jag inte tog fler. men det var en trevlig dag iaf. men sen stormade folken in trängdes putades &körde över en med kundvagnen då drog vi oss mot kasserna & begav oss utåt till andra butiker skulle ha vinter skor till freddie meen får ta det imorgon istället då jag ska hitta kläder till mig själv till dopet. letade även ridskor/stall skor men dom var klumpiga dom jag fasnade för var det ingen stål där fram. typiskt.
men nu ska jag natta barnet ;).



kalas !

nu har vi kommit hem från Siris födelse kalas tyvärr jobbar tobbe men sammy ville med gött!!. jätte trevligt lite tårta & kaffe får man ju äta när det är kalas hehe . det blev snack & lek med barnen. så det blev mysigt kalas tyvärr kom inte så många men vi som kom gjorde hennes dag iaf :).

här kommer lite bilder från kvällen











full rulle

idag fixade jag klart freddie rum bara möbler som saknas så är tanken han ska flytta in i sitt rum om någon månad eller så . vi får se hur det blir men bra blir det.
stallet fixat också & lire till gott!! så nu blir det kalas för siri min syster dotter, hon sa idag att hon älskade mig, de värmer så jäkla mycket!!. måste dra.

kraaamp

inatt hade jag grymt ont under magen kramp & kunde knappt gå så skulle avvakta men ännu ont men inte lika meeen så trist!.
iallafall idag tyckte junior vi skulle gå upp sjugo i fyra då skulle han leka men som tur är somnade han efter en timme hehe.
idag har vi fått gjort en hel del så gött!.

junior här hemma verkar tycka om att vara med i stallet då han vill vara med & titta o vara med, så skönt! !.

imorgon fyller världens goaste unge år, min syster dotter som blir tre redan ?!, ska försöka hinna dit då tobbe jobbar helg & vi har bara en bil men håller tummarna att han slutar hyffsad tid.

jag ska nog göra som resten av huset , sova lite kanske tidigt men vi är slut som artist idag & pallar inte med magen ööööhh.

såhär somnade freddie med en trä klämma haha!! ♡


RSS 2.0