så jäkla underbart

idag bar det av till klippan då jag & linda plus barnen såklart skulle fika väl där inne träffa vi även en del. skönt att göra något istället för att bara vara hemma, vi slog ihjäl fem timmar där inne. Väl hemma mådde jag sämst men börjar blir lite bättre.

nog med det måste säga att jag tränar för fullt har även börjat springa. underbar känsla att orka mer & mer varje gång. så gått ner rätt mycket redan vilket som känna grymt!!!. hade fått lite kläder men det var för smått men sparade det ändå, idag passade det & var tillomed löst. känns så jäkla bra att det går åt rätt håll. så på fredag inskaffar vi en egen våg & mått band, första gången i mitt liv jag inte avskytt vågen. känns mäktigt & att jag verkligen gör detta till punkt o prick.
man kan om man vill & det vill jag verkligen :)).

min fjantiga häst ♡♡..


krydd

idag blev det gym i två timmar med johanna sen hem & träffa pappi en runda o tog en kopp kaffe, tobbe kom hem i tid vilket som var hur bra som helst!!. på kvällen blev det ett pass till för tobbe ville träna då tänkte jag lika bra o träna lite till ;). det kom en kille som var i min ålder lite äldre med en påg på typ tio från polen eller något. han krydda mer än han orka inte nog med det han hjälpe ungen att träna med vikter osv, han växer ju fortfarande osv. man kanske inte ska bli förvånad. .

imorgon blir det nog ett pass till, härligt att man kommit igång :)).

lördag

lördag med massa regn så blir en mys dag inomhus med freddie mellan varven blir eet byte av tvätt. Tobbe jobbar helg vilket som är så tråkigt, hade gjort vad som för vi skulle haft familje tid meeen blir förhoppningsvis i veckan ;).
i eftermiddag blir det träning ett benpass & kondition tror jag, göttt !! ;).

ha det underbart i de regniga vädret ;)





fyra månader

var på bvc i de regniga åskiga vädret idag, hade någon annan på bvc än jag brukar förväntade mig världen suraste tant haha men hon var så trevlig så.
freddie var 67cm & vägde 8815 så inte ökat i vikt alls mycket. stor pojk fast han var normal för han är över på både vikt & längd. idag blir han hela 4 månader, redan! tiden går så jäkla fort!!!. nu natta freddie ;). har också hälsat på emily& sara när jag var ändå i klippan, trevlig :)).



ett snabbt inlägg

Nu på kvällen när freddie sover & tobe jobba så passa jag på att krypa ner i sängen & kolla på en film på datan, kan vara skönt ibland en dag som denna.Åskat , regnat och haglat nu på kvällen, det uppskattas inte, hatar åska!!,

Idag var jag inte på gymet, har så jävla ont i vaderna, blööö. hoppas det är över till imorgon såå kör vi igen! ;).
Imorgon blir det bvc, alltid lika intressant :D.

Även många som hittat hit, kul! :)*,.

hahaha söta unge



jag kan också

idah var det gymmet såklart så skönt!! & vågen går neråt woho jag blir så glad men man kämpar så det är blod i munnen.
kämpa kämpa kämpa!!
måste nämna att jag slog mitt rekord att springa i sträck . lycklig tjej ;))



hur kan man känna ett hat för det?!!!

idag läste jag i någon tidning (kommer inte ihår vilken), där pratade dom om vilket kön på bebisen man väntade om det spelade någon roll. tydligen är det tjejer som vill helst ha en dotter & absolut inte en son? !. så en av tjejerna skulle ha sitt tredje barn så på ultraljudet valde dom att se könet & hopp om en dotter för hon hade två söner men det visade sig en son till hon blev så besviken, hatade barnet hon väntade för det var ju inte en dotter. hon gick terapi osv för att hon väntade en pojke & inte en flicka meeen man ska kanske inte ha barn om man inte är glad för vad man får eller har jag fel?!. många kan inte få barn så blir vissa besvikna för dom får fel kön på barnet (som dom tycker). jag har själv haft tankarna när jag väntade min son, kan jag uppfostra en son kan jag lära honom allt? jag är ju flicka jag står inte upp & kissar meen när han väl kom & var en pojk så tänkte man inye alls så. man är ju lika bra mamma vad det än är. man ska vara glad mab fått en sån fin skapelse, sitt eget barn de du haft i magen. fy skäms människor som absolut inte vill ha ett av könet. DU uppfostra en son lika dant som din dotter!!. man älakar sitt barn hur det än är. dom är de bästa som finns ♡.





Torsdagskväll

Det blir titta lite tv & bara vara, freddie sover & tobbe jobbar natt i dag igen. Så vad gör man inte?,Såklart är det bara mög på tv, iriterande!!.ska nog titta på ungamödrar på datan ist!, egentid var det ja.
Tränningen är gjord idag känner mig stark som inte tröttnat ännu & kör till tusen!, har gett mig fan på detta!.
 
Snart ska jag påbörja ridningen också, äntligen! ska bli hur skönt som helst att komma igång & roligt såklart.
Ska bli intressant hur jag ska få ihop allting i vardagen men det kommer lösa sig ;).
Ska försöka hitta någon som hjälper mig med hunter, så kommer allt gå perfekt!.
 
Nu ska jag slänga mig i sängen ist! :).

matdaaax ♡

Freddie smakade litw potatis & majs det verkade uppskattas men åt bara några skedar han är ju nybörjare på dehära . det är så sött när det är mer mat på sig dom små än i munnen . hahah.



litet inlägg

Jag & freddie somnade på golvet ett tag, det var sååå skönt ;).
Idag får vi se va som händer,tobbe sover han jobbade natt så jag & freddie kollar på barn program & myser :D.

puss&kram

till hälsosamt liv

Jag har skaffat gym kort, försöker träna så mycket som möjligt. Jag vill må bra, kunna leka med freddie när han blir äldre utan att bli trött till sist av allt vill jag kunna titta mig själv i speglen utan att må dåligt över vad jag ser. så jag bestämde mig för att ta tag i detta. som tur är har jag världens bästa pojkvän som stöttar mig rejält & till o med tränar med mig! ingen kan vara lyckligare än mig ;).
så det blir att avstå från de söta men det har gått bra änsålänge jag börjat säga nej till sötsaker, vilket som gör mig väldigt stolt över mig själv! . jag ska fixa detta, ska banne mig vissa alla att det går om man vill & man har bestämt sig. Redan nu har jag minskat vilket som gör en ännu peppad ;).

såååå ni kan om ni vill !!

familjen är allt ♡

Förr kunde jag inte förstå varför man la ut en bild på sitt barn när man gjorde det igår? visst dom var söta men nästan samma bild där dom inte kan göra något.
jag har insett nu när jag själv fått barn. ,
Man älskar sitt barn något obeskrivligt man kan inte förklara känslan. Jag trodde aldrig att man kunde känna så här.
att få barn är de bästa man kan få i livet.
jag kan sitta & titta på mitt eget barn flera timmar & bara le. det är de vackraste jag & min underbara pojkvän har skapat tillsammans, vårt kött o blod. vårt barn kommer alltid påminna oss om vår kärlek till varandra.
ett barn är lycka, jag blir varm i hela kroppen när mitt barn ler mot mig när han gör nya saker blir även varm av folk som vill han väl.
så som jag sa kärleken till sitt barn är obeskrivligt. Jag kommer göra allt i hela världen för dig & din fina pappa.

jag älakar er så otroligt ♥



RSS 2.0