tolv

var i stallet i morse, jäklar vad vissa vägar är skit att köra på. I lördags byte vi stall, nu är det roligt igen att vara i stallet & pyssla. Hunter är mycket gladare redan, väldigt roligt att se.

annars har vi bara busat här hemma,
Freddie går med allt nu, snart går han säkert själv.

mina promenader blir inte lika flitiga längre då det blir kallt för junior, snö o skit. Men vi är snart på spåret igen, tränar hemma änsålänge..

på torsdag ska jag & Freddie gå på sång kommer bli spännande. Freddie gillar ju musik. kommer bli kul att träffa både barn och mammor även lite nervöst då det var längesen man lärde känna nya folk. på tiden att träffa nya folk!

finfint

junior sover sen ett tag tillbaka & tobbe jobbar natt så kryper ner i sängen med en kopp te och en film!.

helt okej kväll!.

hoppas er kväll blir kanon!!

haaaaj

fick sovmorgon idag också då Freddie. sov natten i sträck, det är så. underbart!. tobbe skulle köra långt igår men det ändrades till att han slutade tidigt &, ledig idag. wiiio :).

fixade boxen i det stallet jag ska flytta till idag, kommer storm trivas!! :).

jag är en isbit det var mög kallt ute, Buuuh. hehe ;).

sovmorgon

igår var det jobbig morgon & lite sömn men inatt / morse var det tvärt om.
när tobbe skulle pussa Hejdå vid halv fem i morse så var jag så förvånad att Freddie inte vaknat en ändå gång!, vilket var längesedan sist. jag tänkte att det var lika bra att vara uppe men lika fort bestämde jag mig att lägga mig igen hehe. halv åtta vaknade Freddie & ville upp, bästa natten på hur länge som helst!! ;D.

nu vilar junior gott & jag halv glor på tv, väntar på tobbe som skulle försöka komma hemom på fika innan han åker uppåt, vill inte han ska åka långt men men man får ta det. längtar till helg då vi ska spändera hela helgen tsm.

snaaart flyttar jag stall, på lördag faktiskt. Såå jävla skönt ska det bli!!, längtar faktiskt..

ska palla mig ut en runda & gå också. vädret har hindrat mig då jag tyckt synd att Freddie ska frysa, så blivigt inne men idag är det vind stilla!, ska Asa med vicky också ;).

puss& kram

fisungen datar haha, han lyckades. stänga av och starta den hundra gånger så jag gav upp ;)



tidig morgon

imorgon skulle Freddie upp halv fem, döds trött kan jag säga att jag var!, han fick lite välling sen hoppades jag på sömn men icke sen hjärtat stack till jobbet så gallskrek. Freddie i en timme vagga han i vagnen. äntligen när han somna sluta jag att vagga & skulle sova men då vaknade han, så höll vi på hela morgonen jag var galen & ville bara sova. jag försökte med allt men ingenting gick, det visade att han var stenhård i magen, hatar när det händer. så känner mig rätt sleden idag men nu är Freddie bättre tur är!!.

nu ska jag dricka upp mitt kaffe & försöka plocka litta härhemma som en sengångare. ;) hehehe.

fast barn kan vara så jobbiga ibland så älskar man dom så jävla möd
snorungar. heheh ;D

hatar rubriker

här ligger jag som absolut inte kan somna, Freddie vaknar titt som tätt & tobbe snarkar mig i örat, vart är min skönhetssömn? hehe ;).

började läsa en bok som heter
en man som heter Ove läst 38 sidor & man kan bara älska den, dem gubben alltså! hehe. uppdaterar er längre fram om ni måste läsa den!!.

natti natti vänner <3





Pusss på er

vilket väder vi har, snö & blåst så det blir drivor på vägen, det är ingen roligt att köra i. fastnade idag på väg hem från stallet men tur var kom skrota Lasse o rädda oss hehe.

morgonen började med sovmorgon & pankaksfrukost jösses gott, min sambo kan allt ;).

sen blev det en runda till syster med familj lika roligt som vanligt!, Elvis & Freddie kommer garanterat slåss massor r dom blir större, dom har börjat bra redan hehe. jätte kul att träffa mosters favoriter <3.



<3

med denna bilden säger vi godnatt :).






jag & min fina häst <3



jag förstår inte?!

jag kan inte förstå att man ställer upp allt man kan, man gör allt för sin bästa vän sen vänder det ryggen mot en. man passar inte längre, inte ett ljud från den jag. delade allt med! . jag blir ledsen men mest trött att man inte finns längre.
jag vet att det är en skitsak. för många som man bara kan släppa men nej att förlora en vän som man hade så kul med man kunde berätta allt. helt plötsligt är allt. bortblåst? precis som vi aldrig känt. varandra. ett sketet sms, ett förlåt en förklaring hade inte skadat. jag orkar inte lösa detta igen, jag väntar & väntar men kan nog inse att jag inte finns längre.
du ska veta att du var allt för mig, jag försöker glömma men,våra är borta.
kan skriva hur mycket som helst men ingen mening.

min familj. kommer aldrig svika mig & det är jag glad för!!
min häst lika så. ;)



nio månader <3

nio månader idag, redan?!
tiden går sjukt fort.
vi älskar dig vår son <3




fredags kväll

idag har det öst ner till o från men jag tog vagnen & tog med mig vicky ut så gick vi lite. Annars har det bara varit slappt var en runda i klippan också.

Freddie somnade på mig nyss andra dagen i rad han är så trött. så jag tänker passa på att plocka undan innan min andra hälft kommer hem. känner mig minst. lika trött som barnet mitt.

snart bytar jag stall, det kommer bli kalas bra ;)

tisdag

Freddie är ännu dålig feber till & från sen förkyld hängig & svinkopporna är nästan borta. tycker så synd om lilla hjärtat.

idag passa jag på att jogga en runda när tobbe ändå var hemma. det blev.5,24 km utan att stanna det var jag.väldigt nöjd med.

jag har inga byter längre kvar som jag kan springa med så köpte ett par löpar byxor så sköna men det är gay höll men det ska provas imorgon ;).

idag fick jag även ny telefon av hjärta så min avled på nyår det blev en z1 tror. jag den hette grym kamera.



RSS 2.0