baaadaa

Idag har vi inte varit på latsidan, junior var hemma från dagis idag också men idag var han frisk & kry förutom litr snorig såklart. 
Så hela familjen plus min bror stack in till ängelholm skulle hjälpa han att fixa lägg då han tappat sitt. Efter det så skulle jag köpa baddräkt känns lite mer bekvämare faktiskt.  Men tror ni jag hitta en?!  Var inne i sex butiker antligen hade dom intr badkläder eller så hade dom väääldigt små där mina bröst aldrig kom i 😂 sen hitta vi men kostade 600 spänn vilket jag var för snål för. Slutade att jag hyrde en. Så skönt det var att bada & freddie uppskattade dwt jätte mycket. Kul att syster och elvis också var med. Skönt att man kände inte av magen alls 😉

,

Idag har det inte blivit mycket gjort. 
Var hos barnmorskan imorse,  förvånadsvärt såg allt bra fast hade ännu mer vätska i kroppen nu.. Sen fixade lite saker i klippan men brodern. 
Min lilla hoding här hemma är ännu krasslig, & då duger ingenting stackaren. Hoppas att han snart blir bra, kom inte riktigt lägligt men vad ska man göra,  får göra det bästa av det 😉 . 
Jag har turen att min kära sambo är hemma med oss iallafall då jag mår som jag gör & rund som en fotboll , kan knappt röra mig hahahah 

sjukstugan

Bästa junior har fått feber och är riktigt slö så imorgon blir det mysdag hemma. Tar en extra helgdag,  hoppas han slipper vara sjuk länge min lilla fis 💕. 

Annars idag har kusinen Elvis varit här och lekt sen bakade vi lite också... 
Riktigt slappe-dag har det varit, morfar var här en runda också det är poppis hos Freddie. 

Idag är det även bf men ingen bebis ännu, jobbigt att vänta hehe,  vi vill ha bebisen här nuuu, dels att jag kommer må bättre och kommer vara mycket rörligare.  
Imorgon är det tid till barnmorskan också , hoppas på sista gången. 

kusinerna

frost

Inatt har jag sovit bra igen så två nätter har jag fått sova ut har bara vaknat en till två gånger per natt, det behövdes.  Just nu är jag så trött ont i magen och mår lite illa tidigt i säng känns det som.  
Idag har det inte hänt för mycket 
Lisen,  olsson & barnen kom hit så vi gjorde mat sen hade lisen med kaka hon hade bakat, kärleks mums tror jag den heter,  sjukt god!!.  
Var med lisen en runda i stallet också, mysigt då jag inte  varit i stallet på länge. Freddie bus hat lärt sig mycket under dessa dagarna, vår goding. 
Tobbe är hemma från jobb hela veckan då vi hoppas på bebis, det är ju bf på söndag, har känningar så hoppas på snart.. 

baah

Klockan är snart ett på natten och jag glor upp i taget. Vaknade av världens illamående och ont i magen det var hemskt!,  nu har det lungnat sig men la mig på soffan. Bebis kom ut jag är så trött på detta fast det är bf om en vecka. 
Har så mycket känningar på olika sätt faktiskt jätte jobbigt 😳.  Hatar att må dåligt, på andra sidan vem gör inte det?  Hehe.  
Nä inget roligt inlägg att läsa direkt men det underhåller mig ett tag... 
Tror inte på mycket sömn inatt faktiskt . Bara gilla läget. 

Hoppas ni mår fint 😃

Äntligen fredag

Ligger i soffan & väntar på att hämta min lill fis från dagis 😘. 
Har nyss gjort lite mat så det blir lunch direkt utan väntan för junior kan absolut inte vänta hehe. Har även hunnit storhandlat så det känns jätte skönt att ha det gjort.. 

Idag känner jag mig som en 90 årig tant 
Ont i hela kroppen , ont framför allt när jag går, förhoppningsvis tecken på bebis som vill komma inom dom närmsta dagarna, hoppas !!!.  Sover så jäkla dåligt, freddie har börjat vakna på nätterna tror det är för tänderna , dom ploppar upp som bara den nu. Sen min kära sambo som snarkar som en dåre & magen trycket så ja inte mycket sömn här. Längtar tills man kan sovs iaf i perioder hehe. Men nu är det i slutet 


Jisses vad jag älskar er 😍😍

snabbinlägg

idag kör vi en storstädning , det behövs!, men fastnade här ett tag så tänkte skriva ett snabbt inlägg till er.
Idag fick jag gå in och väcka junior, det händer inte för ofta.
i natt har jag faktiskt sovit som en prinsessa eller från tidigt i morse till jag skulle upp, så underbart!.
Idag när jag lämnade junior så fick jag två pussar sen vinka han hejdå och sprang iväg, åååh det kan göra hela min dag eller nej vecka hehehe. jag är så stolt över honom, han är så duktig på alla sätt och vis..
ska se om det blir lekplatsen idag kanske, tål att tänkas på, har jag orken och klockan inte tickar iväg blir det nog så, Tobbe jobbar ändå länge tydligen. då är det bättre att ha något för sig annars går tiden så sakta.
nej jag ska fortsätta städa medans Lilleman är på dagis ;).

en liten Freddie <3

godnatt

Ligger i sängen och ska strax stänga dom blå innan kisse pauserna är igång hehe. 
Idag var det en tur till min barnmorska allt såg bra ut förutom blodtrycket IGEN!!,  det är högt men när jag vilar (ligger still) så blir det bra igen. Men kan inte bara vila höhö,  jag är för rastlös. Så fick två extra besök ett till denne veckan sen ett början på veckan. Får hoppas bebisen kommer snart så jag slipper dedära ränandet 😝. Annars idag blev det en promenad till lekplatsen med junior vilket som uppskattades av både lig och han. Jag kände mig glad eller nej överlycklig att ha ork men efteråt var vi svettiga hahaha !. Så roligt att se när lilleman klättra och har sig. 

14 september

Det datumet detta året ska man ju rösta, vilket inte en ända människa kan ha missat.  
Jag har inte varit och röstat ännu, helt ärligt så tycker jag det är så jobbigt då det är ett jäkla hysteri över allt men ändå känns det som ett måste. Aja vi får se vad det blir... 
Kommer bli skönt när det är över, äntligen!. 

Annars har det varit en skön helg,  inga måste bara massa mys och bara varit med mina fina familj. Det uppskattas för imorgon börjar allvaret igen. 
Idag är det en slöe söndag, sååå tröttis.  
Måste ju skryta att vi fått sovmorgon både lördags och söndags deni 😉

💞

Idag är jag inte alls lika pigg inte gossen här hemma iheller. Junior tittar bilar på datorn förstår inte att han tycker den ännu är bra efter sådär 500 gånger. Får så dåligt samvete för jag mår apa och orkar ingenting. Tobbe har inte kommit hem ännu iheller, behöver jag nämna att jag hatar hans jobb ibland?!. Att han kom hem typ fyra- fem varje dag hade varit drömmen, visst han jobbar inte lika sent som det var förr men sju,åtta är sent ibland tidigare men oftast inte. Vilket fall som ser jag ifram imot två dagar med dom bästa 💙.. Får se vaf vi hittar på bara det spenderas med dom två så är jag nöjd 😃..   


solsken

Solen gjorde mig extra pigg och gav mig energi idag, vilket som verkligen behövdes. 
Damsög och skura golven idag också det behövdes minnsan. Har även äntligen suttit ner och lekt med freddie sen sparkade vi boll. Att gå den knutta energin gjorde mig gott, överlycklig. Men nu är jag slut men det var det lätt värt det. 
Imorse när jag lämnade junior log han och gav släng puss ååh min goding. 
Nu tittar vi tv ska strax duscha freddie vilket han gör varje kväll innan läggdax.

Mys med adolf 😍

dag för dag

Är verkligen slö, sov lite innan när freddie var på dagis det behövdes sen en dusch på det så kände jag mig piggare. Igår packade jag äntligen väskan till BB på tiden va?!  Haha.
Känner att nu är det snart dax.. 

Idag är det tredje dagen utan välling för freddie,hoppas bara det håller. Han blir så kass i magen av dendära vällingen. 
Junior är så duktig med allting, känns så skönt. Han börjar bli stor 💓. 
Idag är tanken att vi ska till lekplatsen efter eftermiddag s luren 😉. Röra på sig lite, nu gör jag allt för bebisen ska komma. Buuuh. 
En bild på kusinerna 😘 💕 

23 år

Idag blir jag 23 år, inget sådär speciellt men fira med bullar, hehe. Min syster & hennes familj kom hit o fika min kära far kom imorse sen brossan kom nu ikväll, bjöd inga på fika då oftast blir man besviken då alla ska komma men ingen kommer nästan. Då står man med hur mycket fika som helst. 
Tobbe var ledig idag vilket som verkligen uppskattades då jag både fyller år  och vill såklart spendera den med familjen. Sen har jag börjat känna av att det snart är dax för bebis. Så jobbigt att inte veta när det är dax men ändå känner av det... 

måndag

Jahapp måndag igen, ny vecka nya tag. 
Var hos barnmorskan imorse efter lämnat junior på dagis. Då jag fick ju en extra kontroll, det såg bra ut vilket som var toppen, lyssnade på hjärtljudet också som låg på 147 idag.
Berättade hur jag mådde osv för barnmorskan hon trodde på en tidigare bebis verkade som. Vi får se om det kommer tidigare eller inte. 
Har sammandragningar som tusan & bebisen ligger långt nere, har sjunkit mycket bara över helhen. Jag mår inte alls bra idag MEN har turen att ha världens underbaraste son som gör att jag får vila ändå.. Vad skulle jag gjort utan min prins 😃. Spännande att dom snart är två, både spännande & läskigt. 

Mina fina 😍 

söndag

Jahapp redan söndag!  
Igår var vi och kollade traktor pulling samt lastbils utställning,  freddie uppskattade det verkligen!,  det var kul att glo lite. Fast det kändes i kroppen när vi kom hem så var tvungen att vila, uuuh snart är jag ingen preggo länge.. 

Imorse blev jag väckt av mys av mina favoriter, det är sååå mysigt. Sen åt vi frukost vilket junior alltid har bråttom med på morgonen, heheh. Älskar att äta frukost i lungn o ro med familjen. 
Sen blev det minsan tvätt igång och bull bak!.
Dom var minst sagt godkända 😉

fredag

Äntligen fredag!,  det går så fort ändå inte alls. 
Idag var vi trötta,  ville inte alls upp och freddie ville vara hemma o mysa men ångrade sig lika snabbt han kom till dagis. Det värmer i hjärtat när han ger en kram går iväg och vinkar hejdå med ett leende, vår finaste 💙. 
Ligger på pappas soffa  och tomglor tv , väntar på ett paket som skulle komma hit, när som. Då pappa skulle iväg en runda så ställde jag upp att vänta om det nu kommer när han är iväg.. 

Ihelgen ska vi titta traktorer och lastbilar wiiho, det kommer junior gilla 😀😀 

Kärlek 💕

sista sommaren

Imorse var det kyligt men växlar om snabbt till sol och jätte varmt.  Men som tur väl inte den äckliga värmen vi hade i somras. Så antar detta är sista av sonmaren man kan njuta av, även jag hehe.  
Jag har nyss plockat undan vilket jag alltid gör när jag lämnat junior, har svårt att låta saker och ting ligga kvar. Har fått order att verkligen vila nu innan lillsyskonets ankomst men det är svårt riktigt svårt för mig. Hur ont jag än har ska det göras!.   
Igår tvättade jag upp dom minsta kläderna,  jisses vad litet,  


skärpning

ja då får de banne mig bli skärpning här i bloggen, uppdatera iaf ett par dagar i veckan..

Har varit och lämnat Lilleman på dagis, nu går det jätte bra att lämna honom och det gör mig lättad.
Idag vinka han bara hejdå och vände sig om o börja leka,
söta unge. Däremot innan var det jätte jobbigt att lämna han då han absolut inte ville att jag skulle gå.
Så kom hem och passa på att slänga i tvätt, jisses vad jag vill ha
egen tvättmaskin!..
Passa även på att ta en lång dusch i min ensamhet, vet inte när det hände sist. Är alltid stressad känns det som, ingen ro alls så man får passa på.

Nu är det inte långt kvar innan vi träffar lillasyster/lillebror
beräknad om 25 dagar, tiden har verkligen gått fort!.
Jag har inte packat BB väskan ännu, jag är slöööö
men ska ta tag i det denna veckan!.
Ska titta igenom både pojk & flickkläder o välja ett par av varje
jag vill ha med, men vill tvätta upp det först.
Har kläder efter Freddie sen har jag fått flickkläder av min syster
då jag inte häller visste förra gången vem som gömde sig där.
sen ta någon neutralt, jag ska ju inte ljuga och säga att jag inte är nervös för det är jag verkligen, blir det september barn eller oktober? mycket tankar och funderingar.
Fick order igår att jag måste ta det lugnt och verkligen käka järn då det var botten, inte alls bra inför förlossningen, blodtrycket var inte iheller bra ska dit på måndag igen och kolla läget.
Att vila är inte lätt när man vill göra allting samtidigt helst.

nu ska jag försöka bättra mig, så håll koll i bloggen ;)
RSS 2.0