solsol

Idag har det varit underbart väder!, det gillas verkligen.
Kändes konstigt att gå upp i morse då man skulle ställa om klockan, har lika svårt med det varje gång hahah.

Idag i stallet kom lisen & barnen samtidigt som jag var där ,vilket som inte händer ofta men det är alltid lika kul. Siri o Elvis red lite också. Sen bar det av hem sen vidare till farmor & farfar
så trevlig söndag har det varit i alla fall.

tjena

det var inte igår!, svårt att blogga då kära Freddie spräckte min display då den inte funkar längre, hann ha den några månader. Jäkla unge, kollade upp vad det skulle kosta att laga på de billigaste stället & det var 2200, billigt & bra höhöh.

Annars är jag trött som tusan helt sleden.
hjärtat jobbar & lill hjärtat sover så blir bara tv-mys med te för mig själv.

Jag & Freddie var på kyrkis som vi kallar det, tror det heter något med musik eller rytm men lika kul som vanligt !, massa roliga barn & mammor.

om typ nitton dagar blir lill hjärtat ett, redan?!, jisses vad fort tiden går. en liten buse är han allt, kvadar allt han kan, hahaha!.

blåst

ruttet väder hela dan, blåst jisses vad det blåst!.

måste börja med att i förgår gick Freddie, hur mycket som helst, så duktig han är! ena gången gick han 15 steg, stolt!!.

annars är jag trött i hela kroppen, skallebank kommer smygande till o från, hoppas det slutar någongång!!.

igår var jag & josefin i stallet i ett par timmar,.skönt att bara komma iväg & äntligen hinna rida. tack o lov är Freddie. så snäll när han är med :), så vi turades om att knuffa vagnen & rida.
Hunter gick skit bra! det blir bättre o bättre ;).

vart är solen?

ja solen har ännu inte kommit men hoppas vi får se den idag ;).
idag känner jag mig as trött & tung i huet men vad gör det om hundra år? ;).

äntligen är fredagen kommen!!, tobbe är ledig i helgen vilket som känns skönt då han annars jobbar natt.
så idag ska vi till hembyggsparken med Lisen, barnen& morfar då blir barnen glada, får hoppas tobbe vill med också. ;). vi ska ha lite picknick. också, mysigt kommer det bli!.

Freddie håller på för fullt med allting hahah söta unge ;).

solsolsol

Vilket väder som kommit till oss!. Man blir så glad i hela kroppen. Då får man ta vara på solen, så det har varit mycket ute, gött!!.

Freddie Har blivigt riktigt duktig när han ska nattas, han säger inte ett ljud utan han lägger sig ner & ska sova, verkligen framsteg så duktig! <3.

Titta på jobb idag, jisses känner mig rökt!
Finns ju bara assistent eller inom vården, inte min Grej men bara att kolla vidare. Vill jobba litta!!, men det löser sig allt ;).

morgon mys

vi sitter & kollar på barn kanalen, känner mig sliten till tusen.

ihelgen åkte vi uppåt för ett dop, det var en bra helg!.

fast flygningen hemåt gick åt helvete men kom hem iallafall, det var de viktigaste. det var häftigt att flyga, jag som trivs hemma har ju aldrig flugit men det var en känsla man måste uppleva.

när vi kom hem hade någon kastat ägg på dörren, moget?! haha!!.
hoppas innerligt att det var små barn annars är det pinsamt!.
äsch jag var lika dan när jag var mindre, hitta på massa skit. okej när man är liten men kommer man upp i ålder är det pinsamt faktiskt.

nog om det tredje tanden på junior har spräckt igenom ;).

& idag fyller min älskade häst 13 år, massa grattis till honom. ska ta med lite gottit till han :).

liten sjukling

Freddie är riktigt dålig, febern ligger mellan 39-40.1 sen en stund var det 38 & något. lite snorig & väldigt hängig lilla killen, blir orolig då han aldrig varit såhär kass igår var det ännu värre men idag kom en läkare o kollade det var hyfsat men hoppas det släpper nu så det blir lek o bus. han somnade äntligen för en stund. dumma feber försvinn!!
RSS 2.0